Wandelgids Oviksjällen, Zweden

In juni 2022 verscheen de 2e editie van onze in het Duits geschreven activiteitengids voor het Zweedse Oviksfjäll. Met 32 geselecteerde wandelingen in het Ovikengebergte in Jämtland in verschillende moeilijkheidsgraden is er voor elke wandelaar wat wils. Nauwkeurige topografische kaartbladen voor elke wandeling maken het gemakkelijk om uw weg te vinden. De gedetailleerde tourbeschrijvingen en vele foto's zijn gebaseerd op onze jarenlange ervaring en kennis ter plaatse.
Prijs: 20 EUR te koop ter plaatse of bestel op de Duitse website.

Een korte Nederlandse versie met de populairste of vooral mooie wandelingen is gratis beschikbaar voor onze gasten ter plaatse.

Ervaar de ongerepte natuur van Zweden op een van de prachtige wandelroutes in Jämtland. Geniet van de frisse lucht en de stilte van het woud of de bergen. Galå Fjällgård ligt aan de Fäbodvägen (alpen straat) en is het ideale startpunt voor elke vorm van wandeling, trektocht of wandeltocht in Jämtlandsfjällen.

Wandelen rond de Hundshögen

Bloeiende alpenweiden

Bergwandelen in Zweden

Gemakkelijke tour op de top

Herfstkleuren in Zweden

Wandelpaden in het natuurgebied

Wandelingen naar alpenweiden en in het woud

Of het nu gaat om korte wandelingen in het woud of gevarieerde wandelingen in de oerbossen en bergwouden van Zweden of naar de nabijgelegen alpenweiden. Natuurliefhebbers vinden unieke schatten in de nabije en verre omgeving tijdens hun wandelingen in Jämtland.

Wandelen in de Fjäll

De beste manier om de wijde bergwereld - de watervallen - met talloze pieken en weiden van de rendieren die hier inheems zijn te verkennen, is tijdens een bergwandeling. Het is niet ver van Galå Fjällgård naar de boomgrens. En daar kunt u een verscheidenheid aan wandelingen verwachten in het natuurreservaat Arådalen en het natuurreservaat Marntallsåsen.

Naast de wandelroutes die we hebben beschreven, zijn er talloze, kilometers brede wandelroutes in de nabije en verre regio die wachten om door u ontdekt te worden. Wij helpen u graag met tips en informatiemateriaal om van uw reis naar de fantastische natuur van Jämtland een belevenis voor u te maken. U bent van harte welkom om professionele, gedetailleerde wandelkaarten in verschillende schalen te kopen bij de Zweedse kaartenuitgever "Lantmäteriet" voor uw wandelingen.