Gasten met campers of caravans heten wij warm welkom op onze rustig gelegen camping in het hart van Zweden.

Wij bieden u volledig met grind uitgevoerde en daardoor droge camperplekken met stroomaansluitingen (10-16A). Naast een gelijkvloerse afvoerput en een extra uitstortplek voor toiletten vindt u ook een kraan met al gefilterd drinkwater.

Het moderne en schone servicegebouw biedt onze campinggasten een douche, toilet, wasgelegenheid, een wasmachine en een wasdroger.
Een houtgestookte buitensauna kan extra geboekt worden.
Op de camping bieden we tegen een vergoeding internet via wifi aan.

Openingstijden, prijslijsten en aanbiedingen voor de camping en camperplek in de zomer en in de winter

Iedere campinggast ontvangt onze brochure met informatie over de camping, met suggesties voor wandel- en fietstochten evenals dagtochten in de omgeving. Onze Duitstalige wandelgids in boekvorm (doorsturen naar de duitse site) is ter plaatse te koop. Verzending naar Nederland ook mogelijk.

Op onze camping bieden wij u een klein maar modern en schoon servicegebouw.

De camping is ook ’s winters geopend en we verwelkomen graag campinggasten op afspraak. Openingstijden in de winter vindt u op onze prijslijst.

Kampvuur en barbecuehut

Voor gezellige avonden bij het kampvuur vindt u op de camping een eenvoudige barbecueplek, evenals ons barbecuehut midden op het campingterrein.

Speelplek

Voor de kleinsten en de jong van hart hebben we op onze camping een speelplek met schommels, glijbaantoren, zandbak, trampoline en nog veel meer.

Naast het servicegebouw kunt u gebruik maken van de nieuwgebouwde en ruime, met een houtoven verwarmde sauna.

Spoelbak en wastafel

Nieuwe tafels met banken

Welkom in Zweden